Goedenavond.

Vraag, ik heb een peugeot 306 XT uit '94 met centrale deurvergrendeling. deze moet vervangen en dat wil ik middels een aangeschaft universele set doen. Nu ben ik opzoek naar de unit waar de centrale deurvergrendeling op aangesloten moet worden. Heb een schema gekregen van de peugeot garage alleen kunnen zij me niet precies aangeven waar de unit zit.

Ik heb bijna het hele dashboard los gehad maar kom op een gegeven moment niet verder omdat ik niet precies kan zien waar een stekker aftakking precies heen gaat met het schema erbij + ik kan ook niet zien waar de kabelboom precies heen gaat die uit de deur komt aan de bestuurders zijde, waarvan ik hoopte dat die naar de hoofdunit zou gaan.

Nu is het zo dat ik via beide voordeuren de deuren van slot kan doen en ik ook hierbij niet precies kan zien waar deze kabel bij de andere deur heen leidt.

Ik las op dit forum dat er gesproken word bij een 306 uit '97 dat deze in het middenconsole bij de versnellingspook zit. is dat bij deze ook zo en waar moet ik dan precies zijn, moet ik hiervoor de bekleding die hieronder zit insnijden o.i.d heb het console los gehad maar zag het niet zo snel zitten..

Hoop dat er iemand is die mij iets preciezere informatie hierover kan geven word er tamelijk zat van dat het me niet wil lukken.