TopicStarter: Bart-Jan
TopicDatum: Geplaatst: 02 Dec 2008 08:39 pm
Forum: Electronica
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bart-Jan
wie weet hoe je die omzijlt?

de startonderbreker op het contact met de 6 kabeltjes
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door TvH
Geplaatst: 02 Dec 2008 09:58 pm

uit je ecu laten programmeren is na mijn weten de enige optie draden los halen is 100% cker niet starten..

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door cyberdog1000
Geplaatst: 03 Dec 2008 12:52 pm

Ik dacht dat je de auto na opnieuw inpluggen na ongeveer 3-4 uur weer zou kunnen starten. Dan moet je wel de sleutel op contact laten staan. Dan reset hij zich automatisch volgens mij..

suc6

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bart-Jan
Geplaatst: 03 Dec 2008 02:37 pm

dus gewoon met stroom erop.

en sleutel in het contact. maar niet op contact

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door JP2006
Geplaatst: 03 Dec 2008 02:40 pm

ja juist wel toch? als ik dat van cyberdog lees?

cyberdog1000 schreef: Dan moet je wel de sleutel op contact laten staan.

suc6

Moet je alleen wel je radio uit doen anders start ie zo alsnog niet

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door cyberdog1000
Geplaatst: 03 Dec 2008 02:49 pm

Idd.. met stroom erop, sleutel op contact en alle apparatuur die je uit KUNT zetten (zoals radio en eventuele koelkasten ) uitdoen zodat je accu niet leegloopt.

Ik weet niet meer hoe je merkt dat hij gereset is, maar je merkt het iig duidelijk.... volgens mij gaat het rode lampje knipperen terwijl hij dat op dit moment misschien niet meer doet ofzo....?

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door cyberdog1000
Geplaatst: 03 Dec 2008 07:42 pm

OHHHH!!!! Zit heel je unit voor startblokkering er niet meer in joh (zoals ik nu denk te concluderen uit je onderwerp bij Techniek 'mag weg')? Ik was in de veronderstelling dat hij wel weer terug geplaatst was? Is dat niet zo?

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bart-Jan
Geplaatst: 03 Dec 2008 09:53 pm

ja hij zit er nu wel weer in.

hij wil trouwens wel rondstarten.

het is niet zo dat hij even aanslaat en dan weer uitvalt.

het gaat om de startonderbreker om het contactslot he

maar doet het nog niet.

wat is trouwens het kastje in het dashboard?, waar bij fase1 de asbak zit, voor de airbags ofzo?

er zal zeker wel een marnier zijn om deze 6 draden zo door te verbinden dat hij het weer doet.

anders moet ik zien dat ik hem doorsoldeer in de computer, neem aan dat er een bosch in zit

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door cyberdog1000
Geplaatst: 04 Dec 2008 12:54 pm

Oh.. excuses, ik dacht dat het ging om een startonderbreking met code. Met strtblkk om het contactslot heb ik geen ervaring helaas. Maar 3-4 uur op contact zetten werkt dus niet?

Ik zou even de pug-dealer bellen, die hebben me ook uit de brand geholpen toen ik in de mentale automatische piloot perongeluk 3x de verkeerde code ingetoets had in de autowasserette ... Toen heb ik dus 3 uur de tijd gehad om mijn auto te stofzuigen

suc6

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Harm-Jan XSI
Geplaatst: 04 Dec 2008 05:47 pm

cyberdog1000 schreef: Ik zou even de pug-dealer bellen, die hebben me ook uit de brand geholpen toen ik in de mentale automatische piloot perongeluk 3x de verkeerde code ingetoets had in de autowasserette ... Toen heb ik dus 3 uur de tijd gehad om mijn auto te stofzuigen

suc6

Zal die wel brand schoon geweest zijn haha.

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft