TopicStarter: Kermit306TCI
TopicDatum: Geplaatst: 23 Sep 2008 08:22 pm
Forum: Electronica
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kermit306TCI
wie kan mij helpen...

Als ik de auto start en ik trap hem boven de 3000 rpm, dan gaat mijn accu lampje 50% oplichten...trap ik dan op de rem dan hoor ik bij de zekeringkast een klik, en gaat het acculampje 100% branden.

enige om het lampje uit te krijgen is de auto uit en weer aanzetten....maar ook dan boven de 3000rpm gaat ie weer branden
acculamje gaat ook niet branden als je de auto op contact zet.
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door 306 rally
Geplaatst: 23 Sep 2008 08:38 pm

laad je batterij bij

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kermit306TCI
Geplaatst: 23 Sep 2008 08:40 pm

zal ik morgen eens meten.. volgens mij tot de 3000 rpm wel...en misschien daarboven ook wel gewoon...maar dat lampje zit mij niet zo lekker...

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dav-E
Geplaatst: 23 Sep 2008 11:18 pm

Kan wijzen op problemen met het laadcircuit van de batterij. Dynamo?
Hoor je geen rare geluiden komende van de riemen?

Andere mogelijkheid is te weinig remvloeistof, check reservoir eens.

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Sander
Geplaatst: 24 Sep 2008 06:58 am

Dat betekend: schakelen bij 2500 toeren..

Sander

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kermit306TCI
Geplaatst: 24 Sep 2008 04:09 pm

heb het gevonden... 1 zekering

met vervangen van de achtewrlichten heeft er een draadje klem tussen gezeten waardoor deze is gesprongen...

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft