TopicStarter: frank
TopicDatum: Geplaatst: 15 Sep 2008 07:41 pm
Forum: Electronica
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door frank
Hallo allemaal,

Ik heb vorige week de kachelradiator vervangen, alleen heb ik nu wel een paar probleempjes met de verlichting.

1. De achterverlichting inclusief nummerplaat verlichting doet het niet meer. Nu heb ik op de zekering gemeten alleen staat er geen spanning op. Op de witte stekker bij de schakelaar heb ik wel spanning staan. Mijn conclusie is dat er dan een breuk moet zitten tussen de schakelaar en de zekering iemand mee eens of oneens.

2. Linker knipperlicht voor doe het niet meer, lampje reeds vevangen.( nog niks doorgemeten)suggesties of ideeen?

3. ruitenwisser werkt niet meer in de interval stand en komt niet automatisch in de nul stand terug (nog niks doorgemeten) suggesties of ideeen?

Nu keek ik onder de zekering kast en zag ik 4 stekkers waarvan 3 gevuld alleen de rode niet, ben ik deze vergeten of zit hier normaal niks in?

Alvast bedankt voor het meedenken

Groet,

Frank
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kermit306TCI
Geplaatst: 16 Sep 2008 09:47 am

heb je die dikke kabel ergens bij je rempedaal ook weer terug aangesloten? zit met een m8 boutje vast. Anders eens kijken of er een stekker achterin de zekeringkast niet goed vast zit

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Christiaan
Geplaatst: 16 Sep 2008 11:47 am

Ik heb bij me zekeringkast ook een vrije plek en de blauwe stekker (volgens mij was ie blauw) heeft ma één draadje. Je moet haast wel ergens een kabel vergeten zijn, nu maar hopen dat je dash er niet weer helemaal uit hoeft!!!

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door frank
Geplaatst: 17 Sep 2008 09:46 am

De massa is weer aangesloten dit heb ik al gecontroleerd, is de zekeringkast makkelijk los te halen? dan ga ik op de achterkant meten.

Gelukkig heb ik hier al wel een tekeningetje gevonden met de pin bezetting dus die ga ik vanavond even doorverbinden om te kijken of ik spanning op de zekering krijg.

Ik hoop echt niet dat ik het dash weer moet loshalen, 1 keer is meer dan genoeg in mijn ogen

Maar weet iemand of die rode stekker onder de zekeringkast leeg hoort te zijn? Naar mijn weten ben ik namelijk geen stekker vergeten.

Tevens voor mijn beeldvorming voor de achterlichten --- stroom naar schakelaar -> schakelaar naar zekering -> zekering naar de achterlichten & stadslichten???

wederom bedankt voor het meedenken

Groet Frank

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft