TopicStarter: peugeot306xsi
TopicDatum: Geplaatst: 04 Aug 2008 02:15 pm
Forum: Electronica
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door peugeot306xsi
hey mensen,
ik heb ff een vraagje voor jullie.
ik heb led achterlichten in me 306 gezet.
maar nu blijft me ABS lampje branden,
en als ik me oude lampen er weer in zet dan brand die niet.
kan er dan een storing in een stekkertje zitten of zo??

ik hoor het wel van jullie.

trouwens kan geen kwaad denk k dat je ABS lampje brand?
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door green_pearl
Geplaatst: 04 Aug 2008 03:56 pm

Ik weet van me vorige auto ,had ook abs gezeik..

mijn lampje brandde ook zelfs na vervanging sensor en dergelijke

bij mijn werkte toen de abs wel in ieder geval..

maar dit is wel vaag, achterlichten hebben toch niks met abs te maken??


maken ze geen storing ofzo ergens?

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door peugeot306xsi
Geplaatst: 04 Aug 2008 05:34 pm

green_pearl schreef: Ik weet van me vorige auto ,had ook abs gezeik..

mijn lampje brandde ook zelfs na vervanging sensor en dergelijke

bij mijn werkte toen de abs wel in ieder geval..

maar dit is wel vaag, achterlichten hebben toch niks met abs te maken??


maken ze geen storing ofzo ergens?

ben ook bij peugeotdealer geweest die hebben hem uitgelezen.
en die geef aan dat die een remlicht storing heeft.
maar de remlichten werken gewoon dus beetje vreemd
maar k denk dat het aan een stekker ligt in me linker8erligt.
moet k ff oplossing voor vinden

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft