TopicStarter: NooNoo
TopicDatum: Geplaatst: 17 Aug 2007 01:30 pm
Forum: Electronica
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door NooNoo
Hoi ik heb een probleem met m'n koelvin deze slaat niet aan als m'n motor warm wordt dit heeft me al een keer een kapotte radiatorslang (en 10 sec beroemdheid op de radio bij de filevermeldingen) opgeleverd. Nou loopt er al een vers getrokken draad(met zekering) naar m'n koelvin schakelaar, als ik de schakelaar doorverbind dan zou deze er voor moeten zorgen dan m'n vin gaat draaien, doet ie dus niet nou is mijn vraag: kan ik de gele draad die uit m'n koelvinschakelaarstekkerblokje komt kunnen doorverbinden met m'n gele draad van m'n koelvin? Ik heb in m'n Haynes boek gekeken en volgens mij moet het kunnen maar ik wil wel wat meer zekerheid hebben.

Het gaat trouwens om een XSI uit '94 met een enkele vin

Alvast bedankt voor de moeite
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Loekie306
Geplaatst: 17 Aug 2007 03:09 pm

functioneert je sensor nog wel ?
dat was bij mij namelijk t geval, zelfde auto en bouwjaar

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door NooNoo
Geplaatst: 18 Aug 2007 11:26 am

Ga ik wel vanuit want op het moment dat ik de stekker van de sensor afhaal en ik verbind de twee polen van de stekker met elkaar door dan draait m'n vin ook niet terwijl hij dat wel zou moeten doen

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door xsi_friesland
Geplaatst: 19 Aug 2007 09:09 am

gewoon ff andere vin op de sloop halen nieuwe sensor erin en klaar heb ik oook gedaan was ong 40 euro kwijd
gr harry

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft