TopicStarter: JP2006
TopicDatum: Geplaatst: 14 Mei 2007 04:44 pm
Forum: Electronica
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door JP2006
Ik ging vanmiddag bij mn werk vandaan, en viel me op dat mijn dimlicht lampje niet meer branden, maar hiervoor in de plaats nu een groen lampje... Dus ff opgezocht in de handleiding, blijkt dit het "parkeerlicht" lampje te zijn.........................

Dus ff motoruit, en weer aan (+lampen aan en uit) en toen brande het dimlicht lampje weer die hoort te branden, weer uit en aan, en nu brand dat groene parkeerlicht lampje weer...

Weet iemand hoe dit kan? Ik heb namelijk helemaal geen parkeerlicht mogelijkheid op mn auto
verder zijn r ook geen lichtjes stuk, en doet alles het wel, maar toch vreemd ....
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Thomas
Geplaatst: 14 Mei 2007 05:26 pm

Bij Peugeot is het parkeerlicht volgens mij gewoon het stadslicht. En als je dat lampje boven het dimlicht bedoeld, die hoort gewoon te branden wanneer je licht aanstaat (stadslichtlampje).

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Fuchsia Freak
Geplaatst: 14 Mei 2007 06:44 pm

.......... jurry foto'ssss !!!


haha werkt makkelijker.............

.........je hebt dus 3 lampjes voor de verlichting in je tellerbak

1 - stadslicht (groen)
2 - normaal licht (groen)
3 - grootlicht (blauw)



dus wat bedoel je met dimlicht lampje??

foto foto foto


Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hoekske451
Geplaatst: 14 Mei 2007 08:33 pm

dim licht is wat jij normaal licht noemt

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Fuchsia Freak
Geplaatst: 14 Mei 2007 09:05 pm

.....duidelijk

haha ja je stadslicht lampje hoort altijd te branden als je je stadslicht aanzet.

dan DIMlicht

als jou stadslicht lampje de ene x wel werkt en de andere x niet.
dan denk ik dat je ergens een loscontactje hebt zitten

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door JP2006
Geplaatst: 14 Mei 2007 09:39 pm

Nou je gelooft het of niet... maar nu heb ik helemaal geen lampjes meer wou ff foto's maken...

Normaal als ik de lamp aan doe, gaat er idd een lampje branden van het stadslicht.. Zo 'n koplamp vormpje.. Als ik grootlicht aan doe, gaat er onder zo n zelfde soort vorm branden, maar dan blauw..

Vanmiddag branden die van het stadslicht niet, maar een groen lampje (echt een lampje vorm) -->>

(zo iets, maar dan klein en groen )

In het boekje staat dat die voor het parkeerlicht is, wat ik dus niet heb (dat je bijv links OF rechts je lamp hebt branden)

En nu, brand geen van beide meer (alleen grootlicht ledje doet t nog)
dus ik denk dat OF het ledje kapot is, of dat er inderdaad een contactje niet meer helemaal helder is

EDIT:
Oke, na uitgebreid interview met terrortime ( haha) weet ik dat dat lampje hoort te branden, maar bij mij waarschijnlijk altijd los heeft gezeten ofzo ... heb vd week mn tellerbak los gehad, en toen issie denk ik aangetikt... Waarom ze t nu beide niet meer doen weet ik niet, maar daar komen we wel weer achter bedankt!

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Fuchsia Freak
Geplaatst: 14 Mei 2007 09:45 pm

OPGELOST EN UITGELEGT

...... hahaahahahahahah

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft