TopicStarter: Pug306cC
TopicDatum: Geplaatst: 13 Jul 2008 11:56 am
Forum: Audio
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pug306cC
sinds 2 dagen als ik het contact omdraai dan speelt alles gewoon
maar zodra ik de motor helemaal start doen alleen nog de spaeker die op de radio zitten..........


iemand enig idee???wat dat ken zijn??

grtzz
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door erikkosters
Geplaatst: 13 Jul 2008 11:58 am

niet toevallig los contact? Met name voor de massa..

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pug306cC
Geplaatst: 13 Jul 2008 11:58 am

nee dat is niet dat heb ik al gecheckt

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Blue Lagoon Cabrio
Geplaatst: 13 Jul 2008 03:21 pm

gewoon effe een kwestie van meten is weten!!

Kijk effe of de versterker wel 12v krijgt en of de remote werkt!!

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pug306cC
Geplaatst: 16 Jul 2008 01:54 pm

nou ben er achter na lang zoeken kwam ik er achter dat me zekering kapot was.
Hij was niet door gebrand alleen het glazenhulsje die was los gebroken van het ijzertje daar door maakte die dus geen contact meer,kwam er achter toen ik de voltmeter er tussen duwde en de muziek op eens ging draaien

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door JP2006
Geplaatst: 16 Jul 2008 02:43 pm

lol.... hoe kan hij het dan wl doen wanneer de motor uit stond

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pug306cC
Geplaatst: 16 Jul 2008 04:51 pm

het was de zekering onder de motor kap dus met motor uit maakte die net contact.
starte ik de motor... door de trillingen maakte hij dus geen contackt meer

grtz

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Blue Lagoon Cabrio
Geplaatst: 16 Jul 2008 06:53 pm

Mijn advies zekering van RF nemen betere kwaliteit

Of gewoon zilver papier hahaha doet ie t altijd!!

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft