TopicStarter: Guido
TopicDatum: Geplaatst: 03 Apr 2008 08:00 pm
Forum: Audio
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Guido
Hoi,

Ik wil een ander radio'tje in mijn 1996 XSi zetten. Nu zitter er alleen lullige speakertjes in de portieren aangesloten. In de hoedenplank zie ik ook fabriek-af speakers zitten met een 4 polige stekker eraan.
Nu weet ik dat elke audio fabrikant een ander stekkersysteem heeft.

Naar welk systeem moet ik vragen als ik een radio voor mijn peug wil?
Ik hoor het graag, ik heb slechte ervaringen met uren prutsen met draadjes uit het dashboard.

Guido
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bart-Jan
Geplaatst: 04 Apr 2008 10:38 am

als er nu al geen orriginele peugeot radio in zit past een andere radio er zo in. anders wel met een verloopt stekker. aan de draden van de boxen sul je wel even andere stekkertjes moeten zetten

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door SmauG
Geplaatst: 04 Apr 2008 11:17 am

Die lullige stekkertjes in de deur kan je gewoon afknippen en vlakstekkers (Faston) aanzetten en daarmee gewone speakers aansluiten.

Achter je radio zul je ook gewoon de isoblokken, en anders moet je een verloop van de paug standard naar iso vragen bij een audiozaak of peugeotdealer. Op de isoblokken kun je elke aftermarketradio aansluiten die je wil.

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door marthijnk123
Geplaatst: 04 Apr 2008 02:13 pm

SmauG schreef: Die lullige stekkertjes in de deur kan je gewoon afknippen en vlakstekkers (Faston) aanzetten en daarmee gewone speakers aansluiten.

Achter je radio zul je ook gewoon de isoblokken, en anders moet je een verloop van de paug standard naar iso vragen bij een audiozaak of peugeotdealer. Op de isoblokken kun je elke aftermarketradio aansluiten die je wil.


je kan de audio blokjes achter de radio zo voor ongeveer 8eu afhalen bij knalfords die heeft ze standaard in het assortinment de stekker plugjes kan je er ook gewoon kopen maar die kan je beter bij een bouwmarkt weghalen daar kan je ze ook per stuk kopen ipv in een blister van 10 a 25stuks

mij ervaring is dat de pug dealer ze moet bestellen ik had er geen zin om er op te wachten dus zodoende ben ik eens naar de knalfords geweest

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft