TopicStarter: Kalcoen
TopicDatum: Geplaatst: 02 Mei 2007 10:07 am
Forum: Audio
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kalcoen
Ik heb een peugeot rd 1 radio (= clarion PU 2294A) en ik heb een cdwisselaar (clarion cdc634). Volgens mij werd deze combinatie ook geleverd bij een peugeot 306. Mijn vraag aan jullie is hoe hebben jullie de cdwisselaar aangesloten. Ik kan nergens maar dan ook nergens een technische beschrijving vinden van de RD1 m.b.t. de aansluitingen aan de achterkant. Peugeot 306 handleiding gaat alleen over hoe je hem moet bedienen maar niet hoe je hem correct aansluit. Ik heb clarion ook al gemaild maar daar krijg je geen antwoord op (bagger service dus). Dus nu doe ik een dringend beroep op jullie om het spul op de juiste manier te linken. Ik heb namelijk ook een aparte versterker en wil deze ook linken met de rd1 radio alleen moet ik weten waar de pre-out aansluitingen achterop zit. Als vast bedankt voor de reactie.
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kalcoen
Geplaatst: 07 Mei 2007 09:14 pm

Kalcoen schreef: Ik heb een peugeot rd 1 radio (= clarion PU 2294A) en ik heb een cdwisselaar (clarion cdc634). Volgens mij werd deze combinatie ook geleverd bij een peugeot 306. Mijn vraag aan jullie is hoe hebben jullie de cdwisselaar aangesloten. Ik kan nergens maar dan ook nergens een technische beschrijving vinden van de RD1 m.b.t. de aansluitingen aan de achterkant. Peugeot 306 handleiding gaat alleen over hoe je hem moet bedienen maar niet hoe je hem correct aansluit. Ik heb clarion ook al gemaild maar daar krijg je geen antwoord op (bagger service dus). Dus nu doe ik een dringend beroep op jullie om het spul op de juiste manier te linken. Ik heb namelijk ook een aparte versterker en wil deze ook linken met de rd1 radio alleen moet ik weten waar de pre-out aansluitingen achterop zit. Als vast bedankt voor de reactie.

Niemand die een originele rd1 radio in combinatie met een cd-wisselaar heeft en mij kan vertellen hoe ik deze moet linken.

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft