TopicStarter: Daytona1604
TopicDatum: Geplaatst: 30 Apr 2007 06:54 pm
Forum: Audio
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Daytona1604
Ik zou graag boxen in mijn hoedenplank steken. ik dacht eerst dat ik die nog zelf in de B-stekker achter de radio ging moeten aansluiten maar nu zie ik dat er af-fabriek al kabels aangesloten zijn, vraag is, waar komen die uit zodat ik er mijn boxen op kan aansluiten?

PS: het is een fase 2 306
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jan467
Geplaatst: 30 Apr 2007 08:06 pm

meestal zijn dat standaard kabels, je kan ze gebruiken, maar ik heb zelf andere kabels ervoor in de plaats gemaakt ( dikkere)
maar die komen achter je bovenste dashboard kastje uit, dus met een torx geval je schroefjes los maken (8 stuks) en dan klepje open en trekken maar, ook kan je via deze weg andere kabels naar beneden trekken achter je rubber van je deur drempel, maar afijn ik dwaal af.. , als jij een standaard radio heb ( ik weet niet of peugeot standaard radio's in de 306jes heeft), dan zullen die stekkers er vast wel inziten, zo niet , neem ff de tijd haal het hele zooitje los.. vanaf het punt waar de stekkers achter je achterbank uit dat zijpaneel komen tot aan het bovenste dashboard kastje dan zie je ook wat er met die standaard kabeltjes zijn gedaan. .. enne dan kan je er mischien ook wel wat "betere"kabeltjes inleggen!

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Daytona1604
Geplaatst: 30 Apr 2007 08:52 pm

merci voor de raad. het grote lawaai ga ik (nog) niet steken, dat heb ik liever van mijn motor en uitlaatdemper . voorlopig zullen die standaard draden wel voldoen en als ik dan heel veel centjes heb steek ik een zware stereoinstallatie.

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft