TopicStarter: Pug306cC
TopicDatum: Geplaatst: 27 Sep 2007 07:36 am
Forum: Team306Tuning cafe
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Pug306cC
Hier volgt een beschrijving over de nieuwe tuning-club POLITIE:

herkenbaarheid
Politie is echt een mega vet tuning team dat LANDELIJK aanhang heeft. Ze zijn meestal herkenbaar aan een aparte opvallende striping en vooral veel blauw (xenon?) licht.

jassen
Om te laten zien dat ze bij elkaar horen hebben ze net als andere clubs hun eigen jassen en shirts. Voor grote evenementen beschikken leden over speciale jassen en clubschildjes. Ze hebben een mooie clubvlag, maar die is gestolen. Daarom lopen de meeste leden op deze evenementen alleen met een vlaggenstok zonder vlag rond.

promo babes
Helaas is het met de promo dames een stuk minder goed gesteld. Bij Politie lopen er voornamelijk dikke nijlpaarden en manwijven rond.

clubhuis
Politie heeft in elke regio een clubhuis. Niet leden kunnen in dit clubhuis gratis overnachten. Politie staat altijd open voor leden van andere clubs en werken graag samen. Daarom wordt ook aan leden van andere clubs regelmatig de mogelijkheid geboden om gratis te komen overnachten.

Streetracing
Daarnaast beschikken ze over een elitair street racing team dat zich "KLPD" noemt. Om te laten zien hoe hard ze kunnen en om hun autos nog beter te kunnen tunen beschikken ze over hun eigen mobiele snelheidsregistratie apparatuur. Daarnaast kun je je zowel als lid als niet-lid bij vrijwel alle grote wegen als aandenken op de foto laten zetten.

Meetings
Helaas beschikt Politie niet over eigen meeting locaties. Daarom komen ze meestal bij andere meetings, zoals die van PSC, Midlands, Dark Ryders of Gen-X op bezoek. Soms worden mensen dan door hen uitgenodigd om hun clubhuis te komen bekijken.


Al met al is Politie dus een beregezellige club. Ze staan open voor andere leden en komen op bijna alle meetings wel een keertje kijken. Een geduchte concurrent voor de "club van het jaar" op summer dus zou ik zeggen...


Kleine aanvulling:

Jammer dat niet iedereen lid mag worden. Vooral de beter gesitueerde onder ons komen in aanmerking voor lidmaatschap. Men zal minimaal een Golf, Astra of A klasse moeten rijden wil men de blauw/oranje strepen op de flank mogen plakken.

De leden met het beste inkomen rijden vornamelijk in Volvo's V70/S80, Mercedes C/E klasse en de Ford Mondeo. Deze dure auto's mogen geen vuil interieur krijgen, daarom vragen ze de dealers de achterbank in het plastic te laten zitten.


Hoewel het merendeel van de leden in Golfjes rijd, zijn er ook veel Merdedes en Volvo rijders lid.

Niet ieder lid kiest ervoor om een opvallende auto te rijden. Een aantal leden heeft bewust gekozen voor een minder opvallende auto. Waarschijnlijk zijn deze auto's van mindere kwaliteit, ze staan opvallend vaak stil langs de snelweg. Veiligheid staat voorop dus wordt de wagen zo ver mogelijk in de aanwezige bebossing geplaatst. In afwachting van hulp verdrijven ze de tijd met foto's maken van andere mooie auto's, die dan later de bekende gele flyers in huis krijgen om hun bestaan duidelijk te maken.

Helaas zijn er veel rivaliserende tuningsteams in Nederland die deze groep het blauwe licht niet in de ogen gunt en op een laffe manier de wagens saboteerd. Desnoods met grof geweld worden de wagens vernield.


Leden zijn vaak slachtoffer van extreem geweld

Leden zijn sociaal ingesteld. Aspirant leden die niet over een showwaardige auto beschikken kunnen zich aanmelden om gezellig met z'n achten naar evenementen af te reizen. Doorgaands worden hier mpv's en busjes voor ingezet, meestal gechiptunde diesels.

Lid worden is erg moeilijk en af te raden Fanmail echter wordt vanuit Leeuwarden gratis toegestuurd


Citaat Oorspronkelijk geplaatst door JP2006
Geplaatst: 27 Sep 2007 08:05 am

hahaha hoe bedenken ze het eh !
Hijs wel leuk

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Fuchsia Freak
Geplaatst: 27 Sep 2007 08:09 am

der had weer iemand nix te doen

prachtig

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Sephiroth
Geplaatst: 27 Sep 2007 08:43 am

Is al een vrij oude dit maar hij blijft leuk.

Oh en speciaal voor dit tuningsteam zijn er ook de speciale pitspoespakjes verkrijgbaar:


Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MasterOfSpeed408
Geplaatst: 27 Sep 2007 05:15 pm

Kende ik idd al, heeft op t forum ns gestaan onder algemeen ofzo wel goed verzonne

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Andries
Geplaatst: 20 Feb 2008 09:10 pm

Dit lees ik nu pas:P haha vind wel grappig

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft