TopicStarter: Kluk
TopicDatum: Geplaatst: 24 Aug 2008 04:13 pm
Forum: Ophanging/remmen
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kluk
Ben bezig met de auto verlagen voorkant is klaar. Achterkant is de helft klaar.

Krijg 1 torsie as er heel makkelijk uit. Maar de andere niet. Heeft iemand nog handige tips of manieren hoe ik hem misschien los kan krijgen. Heb al vanalles geprobeerd maar krijg de passagiers kant niet los.
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door erikkosters
Geplaatst: 25 Aug 2008 01:55 pm

WD40

en eventueel, wat we bij een auto van een vriend van me hebben gedaan.. zo'n deukentrekker op de torsieas pikken en dan aantal slagen geven

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hoekske451
Geplaatst: 25 Aug 2008 05:01 pm

een grote dop van een ratel waar de as net in past en dan met een lange bout en een aantal revetten steets een stukje verder los draaien.
anders als je hem op spanning hebt met de bout en dop een paar slage met de hamer tegen de plaatsen waar de as nog in zit.
maar eerst goed inspuite met wd40 of iets dergelijks

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kluk
Geplaatst: 25 Aug 2008 08:22 pm

Met een grote Dop en bout heb ik al geprobeert zo heb ik de eerste eruit gehaald. Maar bij deze kant breken de bouten gewoon door de midden En er zit al genoeg WD40 op. Heb de boel ook wat schoon gemaakt met roest oplosser. En slagtrekker werkt ook niet daar breekt de bout ook (Heb nu een ei van een bult op me scheenbeen namelijk )

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door peugeotfreak
Geplaatst: 27 Aug 2008 08:19 pm

de torsie stang op spannen door middel van de bout zoals eerder aan gegeven en dan aan de andere zijde er tegen slaan met zware hamer (wel iets tussen plaatsen zodat je nieks beschadigt) zo heb ik het gedaan, de mijn wou eerst ook niet losseen tot ik er tegen begon te meppen met de hamer van 5 kilo

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kluk
Geplaatst: 08 Sep 2008 05:03 pm

Nou de torsie as is eindelijk los, na grof geweld en wat meer uit mekaar gehaald te hebben dan eigenlijk nodig is is ie eruit.

Heb de hele draagarm er maar afgehaald en toen de torsie as eruit geslagen. Had hem nooit onder de auto eruit kunnen krijgen. Maar nu moet er nog ff nieuw draad ingetapt worden en dan is hij hopelijk zondag weer klaar en uitgelijndCitaat Oorspronkelijk geplaatst door MasterOfSpeed408
Geplaatst: 08 Sep 2008 10:43 pm

Kost wat, maar dan heb je ook wat

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft