TopicStarter: rudy
TopicDatum: Geplaatst: 29 Nov 2007 06:59 pm
Forum: Techniek
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rudy
goeiedag,

ik heb laast mijn versnellingsbak en koppeling vervangen. maar daarbij hebben we het blok eruit gehad hadden we iniedergeval een beeje ruimte. maar nu maakt de startmotor een soort schuren geluid en deauto wil ook niet aanslaan. en heb ook het idee dat de brandstofpomp niet aangaat? iemand mischien een idee waar dit aan kan liggen??

het gaat trouwens om een 1.6xs

groeten rudy
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kermit306TCI
Geplaatst: 29 Nov 2007 08:48 pm

heb je de startmotor wel goed recht erin gezet?er zitten van die centreer busjes bij

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door stephan
Geplaatst: 29 Nov 2007 09:54 pm

......dus als ik het goed begrijp heb je de motorcompleet uit gehaald om je koppeling te vervangen?.....Ik heb de zelfde motor en heb het in middels al 3 keer gedaan, en t gaat makkelijker en sneller als je de motor er in laat zitten.

Draait de motor wel rond?
Zit de krukas sensor goed?
Als je je contact aan zet, hoor je dan een zoemend geluid uit je brandstof tank komen? aangezien daar de pomp zit.(anders de brandstof leiding op de injector gallerij los halen en dan contact aan zetten komt er brandstof uit dan is de pomp goed)

Zitten veder alle stekkers op hun plek en de massa kabels goed aan massa.

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door rudy
Geplaatst: 29 Nov 2007 09:56 pm

motor draait wel. zover ik weet zit de krukassensor ook goed. en het zoemende geluid hoor ik niet. ik zal morgen direkt even kijken wat er gebeurd als ik die slang er af haal.

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft