TopicStarter: jaciS16
TopicDatum: Geplaatst: 25 Nov 2007 10:09 pm
Forum: Techniek
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jaciS16
Hallo ik ben jaco en heb een 306 S16 2.0 E2 uit 1994 gekocht
nu heeft hij de volgende problemen
Het ABS lampje gaat vaak branden onder het rijden zo ook die van het motor managent
in de auto is een ander blok geplaats omdat het originele blok stuk was gelopen
nu zit er geen luchtfilter op en er zit een sportuitlaat op waarvan de kat tegen de motor steunen aankomt
rond de hoofd rem cilinder ziet het wel een beetje vochtig en de rem voelt sponzig aan (eerst een stukje indrukken voordat hij begint te remmen) maar hij remt wel goed. en ABS werkt soms( weet niet hoe je het kan merken.. weet iets over een trillend rempedaal maar weet niet of dit ook op een 306 S16 met ABS zo werkt)
ook zit er geen sleutel met afstand bediening bij, is er aan zo sleutel te komen of moet ik dat een compleet ander sloten set kopen (van schade auto, of werkt dat weer niet op de ontvanger bij de achteruitkijk spiegel)
een heel verhaal maar ik hoop of iemand hier een antwoord op weet
met vriendelijke groeten
Jaco
Ps ik hoop dat ik dit in de juiste Topic heb geplaatst
ps2 is het beter om een orgineel airbox te plaatsen of een sport lucht filter van Green of K&N
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hoekske451
Geplaatst: 25 Nov 2007 10:59 pm

zou er tog mar een luchtfilter opzetten!
je ABS kan zijn de een stekker slecht contact maakt dus alle stekkers een keer nalopen en schoon maken.
je remmen een keer ontluchten kan ook helpen tege sponzig remmen
en sleutel kun je volgens mij zo bij de dealer bij bestellen

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jaciS16
Geplaatst: 28 Nov 2007 12:07 am

Thanks voor de tips
maar welke stekkers moet ik dan kontroleren voor het ABS , en er hangen er nog wat los, 2 links voor bij het ruitervloeistof bakje
2 rechts boven bij de hooftrem cilinder
en een paar bij de zekeringen kast
dus wie van de 3
Groetjes
Jaco

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door hoekske451
Geplaatst: 28 Nov 2007 08:45 pm

ja da weet ik zo ook nie mar wa bedoel je met los? en waarom zijn die los? bij de mijne was er eerst ook een stekker los en toen brande het lampje ook dus.
kan nou ook nie kijke waar overal stekkers zitten heb men auto opt moment niet dus, mar kzou ze gewoon allemaal een keer zuiver maken en goed aansluiten

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft