TopicStarter: sebasjuh
TopicDatum: Geplaatst: 26 Aug 2007 12:10 pm
Forum: Voorstellen
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door sebasjuh
Beste leden,

Ten eerste dit bericht is met goedkeuring van de webmaster geplaatst!
Maar via deze post willen we jullie op de hoogte brengen van de zojuist gelanceerde website: https://www.CarNatics.net

Het is een online community waar je alles wat maar te maken heeft met cartuning en carstyling moet kunnen vinden. Er is een evenmenten kalender waar alle komende evenementen op te zien zijn. Tevens is er een fotoalbum waar je foto's van allerlei evenementen kan vinden. (grote en zelfs de kleine evenementen en iedereen kan foto's toevoegen of uploaden!) Er is een handleidingen gedeelte waar je allerlei handleidingen kunt vinden of zelf handleidingen kunt plaatsen.

En we willen een winkelcheck database opstarten waarin je zelf jou mening kan geven over de toegevoegde winkels. Wat de positieve punten en wat de negatieve punten waren tijdens jou bestelling. Zodat je hier gebruik van kan gaan maken als je nog twijfelt of je ergens wel iets moet bestellen of niet.

Voor de rest als je lid wordt krijg je de beschikking over je eigen profiel. Hiermee kan je jou eigen showcase maken van jou auto en als je lid bent kan je meepraten met de community. Voor de rest kan je virtueel een tuning team aanmaken. Hier kan je zelfs gebruikers voor uitnodigen om virtueel de club te joinen en kan je zelfs aangeven bij welke evenementen het tuning team aanwezig is en de gebruikers van die club kunnen dan zelf aangeven bij welke evenementen hun weer aanwezig zijn. Hiermee kan je bij de evenementen kalender in één oogopslag zien welke teams aanwezig zullen zijn!

En er zijn nog heel veel andere leuke extra's die ik nog niet behandeld hebt. Maar ik zou zeggen kijk even rond op de website (je kan alles zien zonder te hoeven te registreren) en bevalt het je registreer je dan voor jou eigen ShowOff-ID! (100% gratis)


Met vriendelijke groeten,
Sebas
https://www.CarNatics.net
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MasterOfSpeed408
Geplaatst: 26 Aug 2007 10:27 pm

Klinkt als n goed id vooral feedback over bedrijven enzo

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft