Mocht er iemand interesse hebben:Programma:
* Show and Shine Contest!
* Diverse Bedrijvenstands
* Food & Drinks (Koffie/Thee/Frisdrank is bij ons altijd GRATIS!).

Showoff Imports aanbiedingen en gifts:
* Gratis goodiebag bij aankomst (op=op)
* Kortingen tot 80% op vele producten (Showoff Outlet)
* Magazijnopruiming oude voorraad
* Bodykit-sale: Bumpers vanaf 99 euro!
* De Showoff Promobabes zijn aanwezig voor photoshoots en een hoop gezelligheid!

Waar en Wanneer:
* Zaterdag 2 en Zondag 3 Juli, van 10.00 tot 17.00 uur.
* Op het terrein van Showoff Imports, de Slof 6 te Dongen (tussen Breda en Tilburg) en het omliggende industrieterrein. Plaats voor meer dan 1000 auto's!!
* GRATIS TOEGANG voor zowel auto's als bezoekers!

Clubs:
Uiteraard zijn alle clubs weer van harte welkom! Graag uw komst vooraf aanmelden. Voor alle aangemelde clubs zal rekening gehouden worden qua ruimte indeling zodat leden bij elkaar kunnen staan voor zover mogelijk en enkel als men gelijk aankomt. Mocht u zich als club willen aanmelden dan graag een email versturen naar info@showoffimports.nlmet het verwacht aantal leden dat meegaat, en de dag (dagen) dat u komt (en de clubgegevens uiteraard). Tevens kan ieder lid zich afzonderlijk aanmelden. Zie hieronder:

VIP spots:
* Als jij een bijzondere en mooie ride hebt dan horen we dat graag! De beste plekken vooraan op het terrein worden gereserveerd voor VIP gasten. Als jij denkt een kans te maken meld je dan aan via het gewone inschrijfformulier maar mail tevens je gegevens met een paar foto's en speclist van je auto naar info@showoffimports.nlmet als onderwerp "Aanvraag VIP spot". Wij laten je dan zo snel mogelijk weten of we een VIP plek voor je hebben. Zo ie zo is IEDEREEN welkom en is er plaats genoeg op het industrieterrein, enkel de VIP auto's krijgen plaats volledig vooran op het terrein!

Zaterdag of Zondag?
Dit jaar zal het Tuning Festival nog iets anders vorm gegeven worden. Zoals op de flyer te zien is hebben we een onderscheid gemaakt in
SUPER SALE SATURDAY en SUPER SHOW SUNDAY. Wat houdt dit in? Vrij eenvoudig:
* ZATERDAG: Wil je voor de koopjes komen, volop keuze nog hebben in bodykits, lekker neuzen in de outlet of gewoon een wat rustigere dag prefereren? Dan raden we je aan zaterdag te komen!
* ZONDAG: Kom je voor de meeting, volop gezelligheid, Show & Shine of de DYNOBANK...? Dan raden we je aan zondag te komen met je clubgenoten of vrienden.

Ik ben in ieder geval wel van de partij!