TopicStarter: BigY
TopicDatum: Geplaatst: 21 Jul 2008 07:24 pm
Forum: Techniek
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door BigY
Een van mijn ringen van mijn angeleyes doet het niet meer. Heb alles goed nagelopen wat betreft bekabeling, maar ik krijg hem niet meer aan. Is dit te vervangen? Want ik heb de ringen helaas nodig voor mijn apk omdat ze zich voordoen als stadslicht
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door JP2006
Geplaatst: 21 Jul 2008 07:39 pm

Het zijn 2 ledjes die er in zitten, een aparte module is dit..
Ik heb ff voor je gezocht maar het topic waar het allemaal in stond is verwijderd geloof ik

Ik kan me herinneren dat Tutti-Frutti er een soort van How-To van gemaakt had wellicht kan je hem een pbtje sturen

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door BigY
Geplaatst: 21 Jul 2008 09:32 pm

Ok, heb hem een PM gestuurd

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Peugiepower
Geplaatst: 22 Jul 2008 04:28 pm

Ik heb dit probleem al 3 keer gehad. Blijkbaar kunnen de orginele ledjes niet tegen de spanning ofzo. Ik heb toen bij conrad nieuwe ledjes besteld. Deze met een weerstandje ervoor gemonteerd en het werkt weer. Het is alleen zwaar k*t werk en neem wel de goede weerstandjes anders branden ze door..

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door SoundBlaster
Geplaatst: 22 Jul 2008 07:16 pm

De Ledjes zijn waarschijnlijk afgestemd op 12V. Terwijl de spanning van de auto 13,8V is. Als ik Ledjes haal laat ik de weerstand(en) altijd uitrekenen voor 13,8V.

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft