TopicStarter: fonske_13
TopicDatum: Geplaatst: 04 Aug 2007 10:32 am
Forum: Techniek
Beginpost:
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fonske_13
ik heb een setje angeleyes en nu wilde ik daat h1 xenon in inbouwen maar dit past niet heeft iemand daar ervaring mee? of tips hoe ik dit hetbeste op kan lossen alvast bbedankt
Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tutti-frutti
Geplaatst: 04 Aug 2007 06:18 pm

Zeer nuttige informatie op het oude forum:

http://www.12forum.nl/forum/bericht....gina=3#pagina1

Daar heb je zeker wat aan. Je zou dus wel moeten gaan slijpen (dremel) om ze passend te krijgen.
Succes!

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kermit306TCI
Geplaatst: 04 Aug 2007 09:55 pm

Tip: Tijdens het dremelen even stofzuiger erbij om het stof wat vrijkomt meteen weg te zuigen. Als dit in je Angels terecht komt ben je verder van huis....

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door fonske_13
Geplaatst: 05 Aug 2007 01:20 pm

godsakker mensen thanx. kzag t al helemaal nie meer zitten

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door –elorian
Geplaatst: 11 Nov 2007 08:04 pm

Het oude forum is offline gehaalt...

Dit forum is door de beheerder tijdelijk gesloten

Dus zou de persoon die toen een mooie (met foto's etc) beschrijving van xenon in angeleyes bouwen/aanpassen. Deze misschien opnieuw willen posten.

Kweet wel ongeveer hoe het moet... maar met pics is wel makkelijker.



Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tutti-frutti
Geplaatst: 11 Nov 2007 08:18 pm



Als je de xenon lamp er in probeert te doen, zal je zien dat het niet past. Daarvoor moet er wat van de hoekjes (links onder en rechtsboven geloof ik) afgeslepen worden. Dan moet het passen.

Leve google cache



Link naar oude forum (cached)

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door –elorian
Geplaatst: 11 Nov 2007 08:57 pm

Wij, danken u

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door stephan
Geplaatst: 11 Nov 2007 09:18 pm

Ik had daar ook al een topic over gemaakt met foto's hoe ik het heb in gebouwd

http://team306tuning.forumup.nl/view...=team306tuning

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Zitz
Geplaatst: 11 Nov 2007 10:15 pm

Als ik op bovenstaande link klik krijg ik:

Het onderwerp of bericht dat je zoekt bestaat niet

Kopt de link niet of is het topic weggehaald?

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door –elorian
Geplaatst: 12 Nov 2007 12:58 am

hier werkt ie wel, en idd ik had jou topic ook al gezien Stephan.
Maar ik zocht die ene met fotos van de te slijpen puntjes..
allen bedankt

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door seBASS
Geplaatst: 12 Nov 2007 08:43 am

is ledengedeelte

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door –elorian
Geplaatst: 12 Nov 2007 10:42 am

dus wťťr een reden om lid te worden niet.
Moehahahaha..

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door stephan
Geplaatst: 12 Nov 2007 04:17 pm

Als je de gaten gaat uitvuilen dan moet je niet het stof wegblazen met je adem... dan weetje zeker dat je het er nog moeilijker uit krijgt vanwege de condens in je adem

Citaat Oorspronkelijk geplaatst door –elorian
Geplaatst: 12 Nov 2007 08:05 pm

nope, ik heb t opkop gedremelt. en daarna met stofzuiger en tikken op de lamp eruit gezogen. Gaat perfect.

Vond alleen dat je idd een behoorlijke ruimte moet weghalen om het buisje + draadje ruimte te geven. Maar het zit erin, en ****** wat een licht..

Moet alleen de lampen nog iets anders monteren, ben zekers iets vergeten.
En ff afstellen uiteraard.

Verder is het idd een makkelijk aan te sluiten setje, en t werkt perfect.


PS. heb trouwens op advies van Elco toch maar 8.000 K genomen, ipv 10.000 K.

Bron: Team306tuning
Dit bericht is automatisch overgenomen zodat de informatie van Team306Tuning forum behouden blijft