Hallo bezoeker! Het lijkt erop dat je nog geen lid bent van ons forum, registreer nu voor volledige toegang. Gratis!
+ Plaats een reactie
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten 1 t/m 15 van 16

Onderwerp: mistlampen werken niet?!

  1. Naar Boven | #1
    Gezellige Prater

    Status
    Offline
    Registratie
    Apr 2010
    Laatst Online
    17-03-11 om 00:17
    Berichten
    183
    Topics
    24

    Topic: mistlampen werken niet?!

    Ik heb geen spanning op de knoppen bij het middenconsole. Wanneer ik deze indruk, gaat er geen lampje branden....
    vervolgens ben ik met een spanningsmeter gaan kijken of er uberhaupt spanning op de knoppen stond, maar helemaal niks.. :?

    Wat kan het zijn, waar moet ik het zoeken??

  2. Naar Boven | #2
    Lid

    Status
    Offline
    Registratie
    Jul 2010
    Laatst Online
    06-06-11 om 21:10
    Berichten
    52
    Topics
    8

    zekeringen al gecontroleerd? zijn er nog meer verbruikers die nu stroomloos staan?

  3. Naar Boven | #3
    Gezellige Prater

    Status
    Offline
    Registratie
    Apr 2010
    Laatst Online
    17-03-11 om 00:17
    Berichten
    183
    Topics
    24

    Topic Starter

    Alles doet het verder, heb vanmiddag een kapotte zekering vervangen... maar ze doen het nog steeds niet...

  4.  
     
  5. Naar Boven | #4
    Lid

    Status
    Offline
    Registratie
    Jul 2010
    Laatst Online
    06-06-11 om 21:10
    Berichten
    52
    Topics
    8

    ik weet zo gauw niet of de mistlampen via een relais geschakeld zijn, anders zou je daar naar kunnen kijken.

    edit: ben even gaan 'luisteren' voor je. ik hoor wel een klik bij de mistlampen voor, niet bij de mistlampen achter. ik zou dus even het relais controleren...

    ik lees nu dat je het over 'knoppen' hebt. betekent dat dat je op zowel je voor als achter mistlampen en alarmlichten geen spanning hebt?

  6. Naar Boven | #5
    Gezellige Prater

    Status
    Offline
    Registratie
    Apr 2010
    Laatst Online
    17-03-11 om 00:17
    Berichten
    183
    Topics
    24

    Topic Starter

    Ik heb op beide knoppen voor de mist achterlichten en voorlichten geen spanning.
    De knoppen die ernaast zitten voor alarmlichten en achterruit verwarming doen het gewoon...

  7. Naar Boven | #6
    Lid

    Status
    Offline
    Registratie
    Jul 2010
    Laatst Online
    06-06-11 om 21:10
    Berichten
    52
    Topics
    8

    Het is toch geen strikvraag he? Stond je dimlicht aan?

  8. Naar Boven | #7
    Jeroen's Schermafbeelding
    oud-moderator

    Status
    Offline
    Registratie
    May 2008
    Laatst Online
    Gisteren om 21:23
    Locatie
    Bergen op Zoom
    Leeftijd
    33
    Berichten
    4.954
    Topics
    120
    Auto
    Peugeot 406 coupe
    Motor
    3.0 24v
    Bouwjaar / MC
    2003 / ES9J4S - XFX

    Man Gebruiker komt uit: Nederland

    Ghehe, dat zou geniaal zijn :P

    Anders verdenk ik toch het relais dat inschakelt als jeje dimlichten aan hebt staan.

  9. Naar Boven | #8
    Gezellige Prater

    Status
    Offline
    Registratie
    Apr 2010
    Laatst Online
    17-03-11 om 00:17
    Berichten
    183
    Topics
    24

    Topic Starter

    uuuhhh durf het bijna niet te zeggen lol.... me dimlicht stond inderdaad niet aan en heb inmiddels spanning op de knoppen, maar de mistlampen doen het nog steeds niet....

  10. Naar Boven | #9
    Lid

    Status
    Offline
    Registratie
    Jul 2010
    Laatst Online
    06-06-11 om 21:10
    Berichten
    52
    Topics
    8

    Dan weet je in ieder geval wat je kunt uitsluiten.
    Spanning op ingang van schakelaar heb je dus. Nu nog kijken of de spanning daar ook weggaat. Maar dat denk ik van wel. Zou toevallig zijn als er twee schakelaars tegelijkertijd stuk gaan.
    Ik zou toch de relais gaan controleren op werking.

  11. Naar Boven | #10
    Gezellige Prater

    Status
    Offline
    Registratie
    Apr 2010
    Laatst Online
    17-03-11 om 00:17
    Berichten
    183
    Topics
    24

    Topic Starter

    ok waar vind ik de relais?

  12. Naar Boven | #11
    Gerben's Schermafbeelding
    oud-moderator

    Status
    Offline
    Registratie
    Mar 2009
    Laatst Online
    25-07-12 om 14:51
    Leeftijd
    35
    Berichten
    1.768
    Topics
    30
    Auto
    Opel Astra Hatchback
    Motor
    1.6 8v
    Bouwjaar
    1999

    Man Gebruiker komt uit: Nederland

    heeft het niet met de draden in je kofferbak te maken? aangezien je zegt dat achter ook niet werkt...

  13. Naar Boven | #12
    Bengel's Schermafbeelding
    Oud kleuterleider

    Status
    Offline
    Registratie
    Mar 2009
    Laatst Online
    02-04-16 om 23:15
    Locatie
    Den Helder/Julianadorp
    Leeftijd
    59
    Berichten
    17.101
    Topics
    373
    Auto
    Peugeot 306 Break XTDT
    Motor
    1.9 8v
    Bouwjaar / MC
    2001 / WJZ (DW8)
    Kleur
    EKQD Diablo Red. Metallic

    Man Gebruiker komt uit: Nederland

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Gerben
    heeft het niet met de draden in je kofferbak te maken? aangezien je zegt dat achter ook niet werkt...
    Je bedoeld dat die achterkabels op die schakelaar staan aangesloten ?

  14. Naar Boven | #13
    Gezellige Prater

    Status
    Offline
    Registratie
    Apr 2010
    Laatst Online
    17-03-11 om 00:17
    Berichten
    183
    Topics
    24

    Topic Starter

    achter doen ze het inmiddels was ik ff vergeten te vermelden. Nu alleen voor nog....
    Ik heb met een spanningsmeter, gemeten of er uberhaupt spanning komt bij de stekkers voor, maar helemaal niks.

  15. Naar Boven | #14
    Gezellige Prater

    Status
    Offline
    Registratie
    Apr 2010
    Laatst Online
    17-03-11 om 00:17
    Berichten
    183
    Topics
    24

    Topic Starter

    nog steeds op zoek naar de relais..

  16. Naar Boven | #15
    Jeroen's Schermafbeelding
    oud-moderator

    Status
    Offline
    Registratie
    May 2008
    Laatst Online
    Gisteren om 21:23
    Locatie
    Bergen op Zoom
    Leeftijd
    33
    Berichten
    4.954
    Topics
    120
    Auto
    Peugeot 406 coupe
    Motor
    3.0 24v
    Bouwjaar / MC
    2003 / ES9J4S - XFX

    Man Gebruiker komt uit: Nederland

    Hoor je een relais tikken als je de knop in drukt?


 

Gelijkaardige Onderwerpen

  1. remlichten werken niet.
    Door rebelish in forum Electronica
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 04-05-10, 15:09
  2. elektrische spiegels werken in eens niet meer
    Door peug-niek in forum Electronica
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 20-01-10, 21:20
  3. (silverlion306) - snelheidsmeter en kmteller werken niet
    Door Team306Tuning in forum Techniek
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 01-01-70, 02:00
  4. Reacties: 0
    Laatste bericht: 01-01-70, 02:00
  5. (Remco_Ei) - Airco + koelfan werken niet meer
    Door Team306Tuning in forum Electro
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 01-01-70, 02:00

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
vBulletin Skin by: ForumThemes.com
Aangedreven door vBulletin®
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Alle Rechten Voorbehouden.